Kinderopvang Brugge

Kinderopvang: BLYDHOVE kinderdagverblijf

BLYDHOVE kinderdagverblijf

Blydhove kinderdagverblijf biedt groepsopvang aan voor baby's en peuters en beschikt over 100 (door Kind en Gezin) vergunde opvangplaatsen. Daarvan zijn 7 plaatsen beschikbaar voor de opvang van kindjes met specifieke zorgbehoeften en 5 plaatsen beschikbaar voor snelle opvang bij dringende noden.
Blydhove is met de auto makkelijk bereikbaar vanaf de stadsring, met de fiets vanaf het fietspad op de stadswallen. Er is ook een autobushalte op 100 meter van het kinderdagverblijf.
Blydhove is volledig vernieuwd. Je kindje wordt opgevangen in knusse leefgroepjes, met terras en ruime tuin. Wij staan garant voor een warm onthaal. Ons aanbod aan activiteiten is gericht op het ondersteunen van de ontwikkeling van uw kindje.
In ons team zijn kindbegeleidsters, kleuterleidsters, verpleegkundigen, een sociaal assistente en een psychologe actief.

Adresgegevens

Generaal Lemanlaan 145
8310 Assebroek

Contactgegevens

Contactpersoon: Luc Leutem
Telefoon: 050 / 35 30 12
E-mail:
Website: www.blydhove.be

Ook bij volledige bezetting houdt Blydhove een plaatsje vrij voor kindjes met bijzondere zorgbehoeften en kindjes waarvoor snelle opvang gewenst is omwille van opvoedkundige, sociale en/of dringende redenen.

Sluitingsdagen

Blydhove is collectief gesloten tijdens de zomervakantie van donderdag 21 juli tot en met maandag 15 augustus 2016.

Details

Leeftijd: 0 tot 3 jaar (kinderdagopvang).
Opvangvorm: Kinderdagverblijf, Voorschoolse opvang.
Tijdsduur: Dagopvang.

Tarief

De ouderbijdrage wordt berekend op basis van het inkomen van de ouders. Hiervoor geldt de regelgeving van Kind en Gezin. 1;

Tarief soort

Prijs volgens inkomen,