Kinderopvang Brugge

Kinderopvang: Sprankeltop

Sprankeltop

Sprankeltop is een erkend zelfstandig kinderdagverblijf met 25 plaatsen. Er zijn plaatsen beschikbaar voor kindjes met specifiek zorgbehoeften en voor onmiddellijke opvang bij crisissituaties.
Sprankeltop ligt in het hartje van Sint-Andries nabij de expressweg en naast de school Sint-Lodewijkscollege. Er rijdt een lijnbus in de buurt van de opvang.
Er zijn drie leeftijdgroepjes in Sprankeltop. De speelruimtes zijn knus ingedeeld en aangepaste aan de ontwikkeling van uw kind. Er zijn veel slaapkamertjes aanwezig zodat de rust van uw kind gegarandeerd wordt. Er is een groene buitenruimte en er is een mogelijkheid om op de speelplaats van de school te spelen. We streven naar kwaliteit binnen onze opvang.

Adresgegevens

Gistelsesteenweg 440
8200 Sint-Andries

Contactgegevens

Contactpersoon: Mieke Houttekier
Telefoon: 0486165445
E-mail:
Website: www.sprankelopvang.be/sprankeltop

capaciteit : 25 kinderen

Sluitingsdagen

Sprankel sluit 3 weken in de zomervakantie (meestal zijn dat de 2 laatste weken van juli en de 1ste week van augustus), 1 week tussen kerstdag en nieuwjaar, op feestdagen en brugdagen.

Details

Leeftijd: 0 tot 3 jaar (kinderdagopvang).
Opvangvorm: Zelfstandig kinderdagverblijf.
Tijdsduur: Dagopvang.

Tarief

We werken met IKG-systeem: ouders betalen aan Kind & Gezin volgens inkomen Bijkomende factuur: 2 euro per dag luier- en afvalverwerking en 1 euro voor een halve dag. 1;

Tarief soort

Prijs volgens inkomen,