Kinderopvang Brugge

Kinderopvang: Bubbel

Bubbel

Bubbel is een erkend zelfstandig kinderdagverblijf met 25 plaatsen. Er zijn plaatsen beschikbaar voor kindjes met specifieke zorgbehoeften en voor onmiddellijke opvang bij crisissituaties.
Bubbel ligt in het hartje van Kristus Koning (Brugge) en ligt naast de school van Sint-Lodewijkscollege. Er rijdt een lijnbus in de buurt van de opvang.
Bubbel is een kinderdagverblijf die opvang biedt aan peuters. Uw baby kan terecht in Bubbeltje, een opvang verderop in de straat. Er zijn grote speelruimtes die knus ingedeeld zijn en aangepaste aan de ontwikkeling van uw kind. Er is een leuke buitenruimte met tuin voorzien. We streven naar kwaliteit binnen onze opvang.

Adresgegevens

Gerard Davidstraat 4
8000 Brugge Centrum

Contactgegevens

Telefoon: 0485/73.45.47
E-mail:
Website: www.kinderopvangbrugge.be/bubbel

capaciteit : 25 kinderen.

Sluitingsdagen

Bubbel sluit 3 weken in de zomervakantie (meestal zijn dat de 2 laatste weken van juli en de 1ste week van augustus), 1 week tussen kerstdag en nieuwjaar, op feestdagen en brugdagen

Details

Leeftijd: 0 tot 3 jaar (kinderdagopvang), 2,5 tot 12 jaar (buitenschoolse opvang).
Opvangvorm: Schoolvakanties, Woensdagnamiddag, Zelfstandig kinderdagverblijf.
Tijdsduur: Dagopvang.

Tarief

We werken volgens IKG-systeem: ouders betalen aan Kind & Gezin volgens inkomen Bijkomende factuur: 2 euro per dag luier- en afvalverwerking en 1 euro voor een halve dag 1;

Tarief soort

Prijs volgens inkomen,